18.4 C
Chania
Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2025

Καιρός: Τοπικές βροχές στην Κρήτη

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στα νοτιοδυτικά και από το μεσημέρι – απόγευμα σχεδόν σε όλη τη χώρα, σήμερα 22/04, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Σημειώνεται ότι στις περισσότερες περιοχές τα φαινόμενα θα έχουν μικρή ένταση και διάρκεια.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 4 και μόνο στα νότια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 25 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

 

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις πυκνότερες αρχικά στην Κρήτη και βαθμιαία στις Κυκλάδες. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στην Κρήτη και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα