22.4 C
Chania
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025

Aποσκευές 460 τόνων για τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Ο βασιλιάς Σαλμάν άρχισε σήμερα την πρώτη επίσκεψη σαουδάραβα μονάρχη στην Ινδονησία τα τελευταία 47 χρόνια για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων με την πλέον πολυπληθή μουσουλμανική χώρα του κόσμου.

Συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία χιλίων ανθρώπων, ανάμεσά τους πρίγκιπες και υπουργοί, ο μονάρχης έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο της Τζακάρτας από τον ινδονήσιο πρόεδρο Τζόκο Ουιντόντο και τιμητική φρουρά.

Εξοπλισμός 460 τόνων στάλθηκε για την επίσκεψη αυτή, εκ των οποίων λιμουζίνες Mercedes και σκάλες για το αεροπλάνο του βασιλιά. Όσον αφορά τις αποσκευές, οι περισσότερες στάλθηκαν απευθείας στο νησί του Μπαλί όπου ο μονάρχης θα κάνει διακοπές μετά την τριήμερη επίσκεψη στην Τζακάρτα.

Η επίσκεψη στην Ινδονησία αποτελεί σημαντικό σταθμό της σπάνιας παγκόσμιας περιοδείας του μονάρχη την ώρα που η χώρα του επιδιώκει να διαφοροποιήσει την οικονομία της για να μειώσει την εξάρτησή της από τα έσοδα από το πετρέλαιο.

“Είναι μια εξαιρετικά ιστορική επίσκεψη για μας”, δήλωσε ο γραμματέας της ινδονησιακής κυβέρνησης Πραμόνο Ανούνγκ, σύμφωνα με δηλώσεις του στον Τύπο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα