Ζημιές από την κακοκαιρία στο λιμάνι (video)

Ζημιές έχουν προκληθεί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων από την κακοκαιρία που πλήττει τον νομό Χανίων.
Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία
Μπουνιαλή 11-19, Χανιά
Tηλ: 28210 51003
Fax: 28210 51007
info@haniotika-nea.gr
Καραϊσκάκη 49, Χανιά
Tηλ: 28210 70563
Fax: 28210 91900
ads@haniotika-nea.gr
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας.
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.
Χανιώτικα νέα Α.Ε.
Έδρα: Καραϊσκάκη 49, Χανιά
ΑΦΜ: 094381209, ΔΟΥ: ΧΑΝΙΩΝ
Ιδιοκτησία:
Χανιώτικα νέα Α.Ε.
Ιδρυτής - Μέτοχος:
Γιάννης Γαρεδάκης
Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διαχειριστής
Εκδότης - Διευθυντής:
Παρασκευάς Περάκης
Διευθύντρια Σύνταξης:
Γιάννα Μαρουλοσηφάκη
Δικαιούχος Domain name:
Χανιώτικα νέα Α.Ε.
Copyright © 2014-2020 | “Χανιώτικα Νέα” is a registered trademark. All rights reserved
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι Χρήσης | Χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
Design: THE DESIGN BAR | Development: TRP
🎶 Εις στον αφρό, εις τον αφρό της θάλασσας… 🎵
🎵 το δέντρο μας κοιμάται 🎶!
Αλήθεια… το δέντρο επιβίωσε;
Και αν επιβίωσε… σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Θα τις βγάλει… τις γιορτές;
Επειδή τόσα χρήματα που στοίχησε, 30.000 ευρώ δεν τίς λίγα, εκτεθειμένα σε τέτοιο κίνδυνο να τίς πάρει το κύμα.
Αμαρτία!
Δεν υπήρχαν άλλες ανάγκες στο Δήμο;
Στα συσσίτια αστέγων, στο κέντρο φιλοξενίας αστέγων ή οπουδήποτε αλλού υπήρχε πραγματική ανάγκη.
Ή αν ήθελαν καλά και ντε καλοπισμό της πόλης, μπορούσαν και πιο όμορφα αλλά και με λιγότερα χρήματα να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα.
Γιατί το δέντρο εκεί, στο σημείο εκείνο, είναι επιεικώς περιττό, επειδή το λιμάνι μέσα στο καταχείμωνο έχει και μικρή επισκεψημότητα αλλά και με την επικινδυνότητα να το βρούμε στα… Λαζαρέτα!
Αφού ξέρουν τι συνθήκες επικρατούν το χειμώνα εκεί.
Δεν ξέρουν;
Από άλλη… πόλη ήρθαν;