Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πάρτι με ναρκωτικά

ΡΕΘΥΜΝΟ
(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

´Πάρτι´ με ναρκωτικά και όχι μετά μουσικής επέλεξαν να κάνουν έξι άτομα, πέντε Ελληνες από το Ρέθυμνο και ένας Βρετανός τουρίστας.
Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 29 έως και 41 ετών (ο Βρετανός), οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. στον Πλακιά, νότια του Ρεθύμνου, όπου πραγματοποιείται φεστιβάλ μουσικής, κυρίως ηλεκτρονικής.
Πέραν της απόφασης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης να διεξαχθούν εκτεταμένοι έλεγχοι για ναρκωτικά στην περιοχή, λόγω της συγκεκριμένης διοργάνωσης, στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου είχαν φτάσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες πρόσωπα που διέμεναν σε μισθωμένα εξοχικά δωμάτια του χωριού κατείχαν ναρκωτικές ουσίες.
Με τη συμβολή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και σε έρευνα που έγινε στα διαμερίσματα των συγκεκριμένων προσώπων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 9,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 14 δισκία αμφεταμινών καθώς και 4,5 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης σε μορφή σκόνης.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων (31 ετών) στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ατσιπόπουλου, όπου βρέθηκαν 3,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Για όλους τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε άτομα που βρίσκονται στον Πλακιά για το φεστιβάλ.
Μ. ΛΑΜΠ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα