Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 25χρονο

Αλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε προχθές το πρωί με θύμα, αυτή τη φορά, έναν 25χρονο από την Αθήνα με καταγωγή από τα Χανιά αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των νεκρών το τελευταίο χρονικό διάστημα στους δρόμους της Κρήτης. Στο Νομό Χανίων οι νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα κατά το τελευταίο τετραήμερο είναι τρεις.
Ο νεαρός επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 29χρονος φίλος του και κατευθύνονταν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας προς τα Χανιά. ´Το ατύχημα έγινε στο 5ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού στο ύψος του σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”. Η μοτοσυκλέτα πήγε να κάνει προσπέραση σε ένα τουριστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ΙΧ όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση´, ανέφερε στα ´Χ.Ν.´ ο διοικητής της Τροχαίας κ. Κουβαράκης.
Ο 25χρονος τραυματίσθηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο λίγο πριν το μεσημέρι έχασε, δυστυχώς, τη μάχη με τη ζωή. Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται ελαφρύτερα τραυματισμένος ο 29χρονος.
Για το ίδιο περιστατικό στην ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων αναφέρει ότι ´στο 5ο χιλ. Π.Ε.Ο. Χανίων Κισάμου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 29χρονο ημεδαπό και κινούμενη από Κίσαμο  προς Χανιά συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 27χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας κινούμενο από Χανιά προς Κίσαμο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού, συνεπιβάτη της δίκυκλης μοτοσυκλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της.
Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων´.
Οπως ανέφερε ο κ. Κουβαράκης, μολονότι η Τροχαία Χανίων έχει δύο συνεργεία στους δρόμους, πολλοί οδηγοί εξακολουθούν να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Χθες τα ξημερώματα είχαμε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μοτοσυκλετιστή στην οδό Ακρωτηρίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα