Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Σε άνοδο στην Αθήνα ή και συμμετοχή σε παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο προσανατολίζονται οι αυτοκινητιστές των Χανίων στο πλαίσιο της συνέχισης των κινητοποιήσεών τους.
Το πρωί του Σαββάτου οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στον χώρο των γραφείων τους στις Μουρνιές και στη συνέχεια κινήθηκαν προς την πόλη με τα οχήματά τους. Εκαναν μια ολιγόλεπτη στάση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων “Δασκαλογιάννης”.
Εκεί σταμάτησαν τα οχήματά τους στ’ αριστερά και στα δεξιά του δρόμου χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων.
“Η αγανάκτησή μας κάθε μέρα πολλαπλασιάζεται. Κάναμε σε επίπεδο Κρήτης τις συνελεύσεις μας και συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας”, ανέφερε ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί, κ. Ηλίας Καραπατάκης, ενώ ο αντιπρόεδρος του Σωματείου, κ. Παπαδάκης, επεσήμανε πως “αυτός ο παραλογισμός μεταξύ της κυβέρνησης και ταξιτζήδων να δούμε πού θα φτάσει. Πόσο ακόμα αυτοί που είναι στις κυβερνητικές θέσεις δεν θα ακούνε τα δίκαια αιτήματά μας”.
Στον χώρο του αεροδρομίου το Δ.Σ. του Σωματείου είχε συνάντηση με τη βουλευτή Χανίων του ΠΑΣΟΚ κα Κουρουπάκη, στην οποία και παρουσίασε τις θέσεις του.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα