Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανάγκη βρεφονηπιακού σταθμού

Η  ανάγκη δημιουργίας βρεφονηπιακού σταθμού εντός των ορίων της παλιάς πόλης τονίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Συλλόγου Kατοίκων της Παλιάς Πόλης την περασμένη Τετάρτη. Επίσης, αποφασίστηκε η αποστολή σχετικού εγγράφου στο Δήμο.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου Κατοίκων το Δ.Σ. συμφώνησε στην υιοθέτηση και επαναδημοσιοποίηση προτάσεων του προηγούμενου Δ.Σ. που αφορούν το κυκλοφοριακό.
Επιπλέον, ´καταγγέλθηκε στον Σύλλογο το κλείσιμο της οδού Γερασίμου εδώ και αρκετό καιρό από τον Δήμο λόγω της πιθανής κατάρρευσης κάποιων κτισμάτων. Καθώς η διέλευση είναι αδύνατη οι κάτοικοι ζητούν την επίλυση του θέματος το συντομότερο δυνατόν´.

ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗ
Ενα ακόμα θέμα που τέθηκε στη συνεδρίαση ήταν αυτό της ηχορρύπανσης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Κατοίκων της Παλιάς Πόλης ´εξακολουθεί ο Σύλλογός μας να δέχεται συνεχείς καταγγελίες από κατοίκους των οδών:  Χατζημιχάλη Νταλιάνη,  Σαρπηδόνος,  Καλλεργών, Δρακοντοπούλου, Καψοκαλυβών´. Ο Σύλλογος ´δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με συνεχείς επισκέψεις στους αρμόδιους φορείς καθώς και με γραπτές καταγγελίες, ερωτήσεις και όλες τις απαιτούμενες κοινοποιήσεις προς αυτούς´.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Τέλος, ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Σύλλογο ´Φίλοι του Βυθού´ για τον καθαρισμό που έγινε για ακόμα μία φορά στο λιμάνι.
Σημειώνεται ότι τα τηλέφωνα του Συλλόγου είναι: 6978229916 και 6936827894,  το e-mail: chaniapalaiapoli@gmail.com, ενώ ο Σύλλογος έχει και ιστοσελίδα στο  facebook: Σύλλογος Kατοίκων Παλιάς Πόλης.    


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα