22.4 C
Chania
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025

Προσφορά μέσα στην κρίση

P1270464Θα συνεχίζει δυναμικά τη δράση του ο Ερυθρός Σταυρός καθώς διαπιστώνει καθημερινά ότι η ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια μεγαλώνει. Αυτό τονίσθηκε στο 23ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Ε.Σ. Χανίων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.
«Ειδικά με την οικονομική κρίση τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί το έργο μας. Αν καθημερινά είχαμε 10 ανθρώπους με προβλήματα που καθημερινά έρχονταν στα γραφεία μας σήμερα έχουμε 30. Είναι πάρα πολύ κόσμος και νομίζω ότι οι εθελοντές μας κάνουν πολύ καλή δουλειά» δήλωσε στα «Χ.Ν.»  ο περιφερειάρχης του Ε.Σ. γιατρός Γιάννης Σκαράκης.
Στο επιμορφωτικό σεμινάριο γιατροί των Χανίων ενημέρωσαν τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού πάνω σε ασθένειες που έχουν να κάνουν με το μεταβολικό σύνδρομο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα