Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο
Αναπάντητα είναι ακόμα πολλά ερωτήματα σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν τη Δευτέρα τις ισχυρές εκρήξεις και την πυρκαγιά στην πολυκατοικία του Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένας άνθρωπος.
Την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 70χρονη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου παραμένει και η 44χρονη, που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Η 13χρονη κόρη της είναι στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Σε επιχειρηματία ανήκει
το απανθρακωμένο πτώμα
Στον επιχειρηματία Δημήτρη Κασσαβέτη, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στο συνεργείο αυτοκινήτων, στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως του Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε έκρηξη και πυρκαγιά, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, Μανόλης Μιχαλοδημητράκης.
Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ο θάνατος προήλθε από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, λόγω των αναθυμιάσεων, και απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας λέγοντας ότι πρόκειται για ατύχημα.
Ο Δημήτρης Κασσαβέτης -πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης- βρισκόταν στο χώρο του συνεργείου ιδιοκτησίας του, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, το οποίο είχε κλείσει εδώ και ένα χρόνο. Το ίδιο και την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, που διατηρούσε.
Το πτώμα βρέθηκε στη σκάλα ανόδου του υπογείου προς το κατάστημα και δίπλα του υπήρχε φιάλη υγραερίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα