Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Σύσκεψη συνδικαλιστών αύριο στα Χανιά

Κάλεσμα για συντονισμό εν όψει της απεργιακής κινητοποίησης της 14ης Νοεμβρίου απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Χανίων.
Μέσω σχετικής ανακοίνωση καλούνται τα σωματεία του Δημοσίου τομέα (και όποια του ιδιωτικού το επιθυμούν) να συμμετέχουν σε σύσκεψη για το συντονισμό και την οργάνωση της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ στις 14 του Νοέμβρη.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή και ώρα 6:30μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (εμπορικό κέντρο «Ερμής» Μπουνιαλή 13-19) .

1 Comment

  1. Στο τέλος της σχολικής χρονιάς ίσως χρεώσουν στους μαθητές ακόμα και παράτασή της λόγω προβληματικής κάλυψης της εκπαιδευτικής ύλης. Μετά στην κινητοποίηση αυτή ίσως απαντήσουν οι μαθητές με καταλήψεις και τελικά όλο αυτό το συνονθύλευμα θα το χρεωθεί όλο η παντέρημη η εκπαίδευση και το εκπαιδευτικό σύστημα που έχει γίνει έρμαιο του κακώς εννοούμενου συνδικαλισμού που τις περισσότερες φορές λειτουργεί εις βάρος της εκπαίδευσης και μακροπρόθεσμα της κοινωνίας. Με μαθητές που ΔΕΝ μαθαίνουν στα σχολεία αλλά στα φροντιστήρια μιας και το σχολείο έχει ναι μεν θεσμικό ρόλο αλλά διακοσμητικό χαρακτήρα. Κάτι ΔΕΝ λειτουργεί σωστά σε αυτόν τον τόπο και ΔΕΝ βλέπω να διορθώνεται τίποτα για το καλό τής κοινωνίας αλλά μόνο για το καλό της μονάδας. Αν δεν πάει μπροστά ο πρώτα τόπος λίγο δύσκολο να πάμε εμείς ατομικά. Εμείς κτίζουμε την κοινωνία και αυτή μας στηρίζει. ΔΕΝ το έχουμε καταλάβει ακόμα. Το σχολείο είναι το περιβόλι και ο εκπαιδευτικός είναι ο γεωργός. Αλίμονο στο περιβόλι που το εγκαταλείπει ο γεωργός του. Το τρώνε οι βάτοι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες