Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων»

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο της απέναντι στην κοινωνία λειτουργεί πάντοτε με αίσθημα ευθύνης προς όλα τα κοινά της και μέσα από ένα καλά δομημένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αφήνει διαχρονικά το αποτύπωμά της στην κοινωνία. 

Σε αυτή την κατεύθυνση, εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων». Το πρόγραμμα αφορά τη δωρεά ψηφιακού εξοπλισμού για τον ευρύτερο εκσυγχρονισμό των ελληνικών σχολείων μέσω της προώθησης νέων και καινοτόμων μεθόδων εκμάθησης που θα συμβάλλουν στη διαδραστική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. 

Πιο συγκεκριμένα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θα προβεί σε δωρεά 200 σταθερών υπολογιστών σε Σχολεία της Κρήτης. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα, δηλώνοντας συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Τράπεζας. Σημειώνεται, πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μόλις εξαντληθεί η ποσότητα των διαθέσιμων υπολογιστών. 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στέκεται αρωγός της νέας γενιάς ώστε να χτίσει στο παρόν τις δεξιότητες του μέλλοντος. Ένα μέλλον που θα πρέπει να εστιάσει στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία, πυλώνες στους οποίους η Τράπεζα έχει στρέψει εμφατικά το ενδιαφέρον μέσα από δύο σπουδαία προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ήδη υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» που αφορά την υιοθέτηση και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση. 

*Σε περίπτωση μη εξάντλησης του αποθέματος, υπολογιστές θα δοθούν σε φορείς της Κρήτης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα