Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Κινητοποιήσεις δικαστικών υπαλλήλων στα Χανιά

Σε δίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν και στα Χανιά οι δικαστικοί υπάλληλοι την εβδομάδα που διανύουμε.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, οι υπάλληλοι συμμετέχουν στην πανελλαδική δίωρη διακοπή των εργασιών του από τη Δευτέρα 13/9/2021 έως και την Παρασκευή 17/9/2021 από ώρες 09:00-11:00. Οι στάσεις εργασίας γίνονται για «να αναδείξουμε τα χρόνια και τα τελευταία έτη ιδιαιτέρως οξυμένα προβλήματα του κλάδου μας».
Στο πλαίσιο αυτά θα πραγματοποιηθεί και παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δικαστηρίων έξω από το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 πμ.
Οι υπάλληλοι ζητούν άμεσα «διορισμούς δικαστικών υπαλλήλων όλων των κατηγοριών και όλων των κλάδων, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του έτους, καθώς και αρκετοί δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους (από τις προκηρύξεις 1κ/2017, 2κ/2017 και 8κ/2017 του ΑΣΕΠ), λόγω των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών του κλάδου μας, όπως και αρκετοί διορίσθηκαν εκπαιδευτικοί φέτος».
Τέλος διεκδικούν:
• Επιτάχυνση διαδικασιών πρόσληψης και ολοκλήρωσης διορισμών των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που βρίσκονται εν εξελίξει από το 2017
• Επαναφορά και επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών
• Προώθηση ηχογράφησης και αποηχογράφησης σε όλα τα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια
•Πληρωμή υπερωριακής απασχόλησης
• Εκσυγχρονισμό υλικοτεχνικών υποδομών (Κτηριακές εγκαταστάσεις, νέες τεχνολογίες).

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες