Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Γονέας επιτέθηκε σε καθηγητή για τη χρήση μάσκας

Περιστατικό βιαιοπραγίας γονιού εναντίον καθηγητή έλαβε χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου, το πρωί της Δευτέρας,σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.ν.”
Αναλυτικότερα, μαθητής πήγε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο καθηγητής εφαρμόζοντας τον νόμο του ζήτησε να φορέσει την μάσκα την ώρα που έμπαινε στο σχολείο.
Ο πατέρας του μαθητή που τον συνόδευε είπε ότι το παιδί του δεν φοράει μάσκα γιατί είναι εναντίον της χρήσης της, ο καθηγητής εξήγησε πως δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο του σχολείου ο μαθητής  χωρίς μάσκα και τότε ο γονιός χτύπησε τον καθηγητή αρχικά με κουτουλιά και στη συνέχεια με γροθιές.
Εχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του γονέα.

Καταγγελία για το συμβάν εξέδωσε ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, όπου αναγφέρει τα εξής:
«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.
Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο.»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες