Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανεμβολίαστοι οι νοσηλευόμενοι για κορωνοΐο στα νοσοκομεία της Κρήτης

Ανεμβολίαστοι είναι το σύνολο των ασθενών που νοσηλεύονται στις κλινικές και στις ΜΕΘ Covid των Νοσοκομείων της Κρήτης. Αυτό επισημάνθηκε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ.Κωτσιόπουλοu.
Οι μετέχοντες δήλωσαν την ανησυχία τους για την αύξηση των κρουσμάτων, τόνισαν την ανάγκη να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, ενώ παράλληλα η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κ. Λένα Μπορμπουδάκη και ο διοικητής του Γ.Ν. Χανίων κ. Γιώργος Μπέας δήλωσαν ετοιμότητα σε περίπτωση που απαιτηθεί η περαιτέρω κινητοποίηση των ιατρικών υπηρεσιών.
«Υπάρχει μια ραγδαία αύξηση των νοσηλευόμενων στα Νοσοκομεία της Κρήτης. Αυτό αφορά κυρίως μη εμβολιασμένους ασθενείς. Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει και σε αύξηση και σε κάποιες ΜΕΘ. Θέλουμε να παρακαλέσουμε τους συμπολίτες μας να συνεχιστεί ο εμβολιασμός σε όλες τις ηλικιακές ομάδες γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γ.γ. υπηρεσιών υγείας κ. Κωτσιόπουλος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες