Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αφιέρωμα στα Χανιά

Διαφημιστική καμπάνια για την Ελλάδα,  η οποία θα προβάλλεται για τρεις μήνες στο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Travel Channel, υλοποιούν ο ΕΟΤ και το Travel Channel International.
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, το συνεργείο του Travel Channel θα επισκεφτεί σήμερα και τα Χανιά, έναν από τους σταθμούς των γυρισμάτων του που ξεκίνησε στη χώρα μας από τις 23 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2012.
Θα πραγματοποιηθούν λήψεις των σημαντικότερων σημείων των Χανίων, με στόχο την προβολή των Χανίων ως τουριστικού  προορισμού.
Το τηλεοπτικό συνεργείο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στον Δήμο Χανίων, θα συνοδεύουν ο κ. Γεώργιος Σταφυλάκης από την Κεντρική υπηρεσία του ΕΟΤ, η κα Ευρυδίκη Αντωναράκη από την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του ΕΟΤ Κρήτης, και η κα Μαρία Κοκκινάκη, πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Χανίων.
Γυρίσματα επίσης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές του Νομού Χανίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κανάλι Travel Channel εκπέμπει σε 118 χώρες, σε 20 διαφορετικές γλώσσες και υπολογίζεται ότι το πρόγραμμά του μεταδίδεται σε περίπου 60 εκατομμύρια νοικοκυριά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα