19.8 C
Chania
Τρίτη, 20 Μαΐου, 2025

Σε καμπ προεπιλογής Γκεοργκίεβα και Μαζοκοπάκη

Δυο αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟΧ, η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, κλήθηκαν σε καμπ προεπιλογής για συμμετοχή στην εθνική μας ομάδα Comen.
Οι δυο νεαρές (ανήκουν στην κατηγορία κορασίδων Α´) κολυμβήτριες  θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή 12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που απέστειλε στον ΝΟΧ, η ΚΟΕ “… στο τεστ θα ζητηθεί από τις αθλήτριες να δοκιμαστούν στα 200μ μικτή ατομική, 100μ Synchro, Vertical Position, Continuous Spin και σε χορογραφία η οποία αποτελείται από ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος του Ν.Ο. Χανίων στο πανελλήνιο κορασίδων Α? και ένα κομμάτι του combo του Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης στην ίδια διοργάνωση”. 
Συνολικά στο τεστ έχουν προσκληθεί 24 κορίτσια και όποια τελικά επιλεγούν θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας Comen που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην ημερίδα Αστεριών συγχρονισμένης κολύμβησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, αφού στο σύνολό τους τα νεαρά κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα πήραν τ´ Αστέρια στην κατηγορία που μετείχαν.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το πέτυχαν σημειώνοντας και υψηλή βαθμολογία, γεγονός που δείχνει ότι και στα τμήματα υποδομής γίνεται πολύ καλή δουλειά.
Ακόμη, τα 4 κορίτσια που πήραν του 4ο Αστέρι (Νεφέλη Χατζησωτηράκη -η οποία μάλιστα κατάκτησε και τα 4 Αστέρια, Ρούσα Μαρακάκη, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη και Αντριάνα Φαντριδάκη) θα συμμετάσχουν στο (καινούριο) αγώνισμα των “τετράδων” κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων Β?, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης το τριήμερο 24-26 Ιουνίου.  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα που είχαν οι αθλήτριες του ΝΟΧ.
4ο ΑΣΤΕΡΙ: 1η Νεφέλη Χατζησωτηράκη-58.45β, 2η Ρούσα Μαρακάκη-5786, 5η Ηλέκτρα Παπαδοκωσταντάκη-52.62, 8η Ανδριάνα Φαντριδάκη-49.77.
3ο ΑΣΤΕΡΙ: 1η Νεφ. Χατζησωτηράκη-56.58β, 7η Ανδρ. Φαντριδάκη-47.21.
2ο ΑΣΤΕΡΙ: 1η Σελίνα Ανδριανού-59.02β, 2η Αναστασία Τζουβαδάκη-58, 3η Μαργαρίτα Παρτσαλάκη-56.90, 4η Θεοδώρα Κλεισιάρη-55.35β, 10η Βασιλική Χατζηχριστοδούλου-52.15, 11η Νεφ. Χατζησωτηράκη-51.50, 11η Ευαγγελία Ζερβουδάκη-51.50, 13η Σταυρούλα Παπαδημητράκη-50.95, 14η Κατερίνα Βομβολάκη-50.45, 15η Αθήνα Αλατζά-50.10, 17η Ευαγγελία Κουριαντάκη-49, 19η Ραφαέλα Κουριαντάκη-48.40, 20η Κατερίνα Ζαχαράκη-46.30.
1ο ΑΣΤΕΡΙ: 1η Αναστ. Τζουβαδάκη-60.50β, 2η Βασ. Χατζηχριστοδούλου-58, 5η Νεφ. Χατζησωτηράκη-55.69, 7η Σταυρ. Παπαδημητράκη-54.44, 8η Κατ. Βομβολάκη-54.31, 9η Ευαγ. Ζερβουδάκη-53.94, 12η Αθ. Αλατζά-53.75, 16η Ευαγ. Κουριαντάκη-51.94, 17η Κατ. Ζαχαράκη-51.88, 18η Ραφ. Κουργιαντάκη-50.88.
Κάνοντας τον απολογισμό της παρουσίας της ομάδας στο Ηράκλειο, η έφορος του τμήματος, Ντέπυ Καραμπατσάκη, δήλωσε: “Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία των κοριτσιών μας, αφού κατάφεραν εκτός από τα όρια που έπιασαν, να σημειώσουν και αρκετά υψηλές βαθμολογίες, ισάξιες με αυτές που βλέπουμε σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Φαίνεται λοιπόν πως ο ΝΟΧ μπορεί να αισιοδοξεί ότι η πολύ καλή παράδοση που έχει στη συγχρονισμένη κολύμβηση θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα