Μουσείο Τυπογραφείας

Στα Χανιά η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Στα Χανιά βρίσκεται η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο του προγραμματισμού και της προετοιμασίας των πανελλαδικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, που θα πραγματοποιηθούν του χρόνου.

Η κα Αγγελοοπούλου αρχικά βρέθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή με κεντρικό θέμα τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Το παρών στην συνάντηση έδωσαν και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αντώνης Παπαδεράκης, οι δήμαρχοι Πλατανια Γ. Μαλανδράκης, Αποκορώνου Χ. Κουκιανάκης, Σφακίων Μ. Χιωτάκης ,οι αντιδήμαρχοι Καντάνου – Σελίνου Μ. Μπικάκης και Κισσάμου Γ. Χαχλάκης , η περιφερειακή σύμβουλος Σ. Μαλανδράκη

Αναφερόμενη στα ελληνοτουρκικά η κα Αγγελοπούλου είπε ότι είναι ντροπή ο ένας λαός να μην σέβεται την ιστορία του άλλου ενώ μίλησε με θετικά λόγια για τις προτάσεις των φορέων των Χανίων.

Να συνδέσουν το παρελθόν με το παρόν και να αφήσουν παρακαταθήκη για το μέλλον αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες και το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό του τόπου, κάλεσε η πρόεδρος της Επιτροπής 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη τα στελέχη του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε στο ΚΑΜ με θέμα τις εκδηλώσεις εορτασμού για τα 200 χρόνια από την επανάσταση. Παράλληλα η κα Αγγελοπούλου μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις με την Αγία Σοφία μίλησε για “προσβολή των Ορθοδόξων Χριστιανών ανά την οικουμένη” και τόνισε ότι σε αντιδιαστολή με ο,τι κάνει η Τουρκία η Ελλάδα σέβεται το παρελθόν και κοιτάζει με αυτοκυριαρχία και αυτοπεποίθηση το μέλλον κι έτσι θα γιορτάσει και την επέτειο της επανάστασης.

Στις 4 το απόγευμα, η κα. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη επισκέφθηκε το φρούριο Φιρκά και τους Τάφους των Βενιζέλων

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Λυθηκε η απορια …..γιατι ασπρισαν τα κρασπεδα των πεζοδρομιων εξω απο το ιδρυμα Ελ. Βενιζελου.Αν πηγαινε και προς Πασακακι μερια μπορει να μαζευαν ………

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.