Μουσείο Τυπογραφείας

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη

penthos_keriΜε αφορμή την είδηση του θανάτου της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων με ανακοίνωση της, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, τα παιδιά και τους οικείους της.

Ψήφισμα από τον δήμο Κισάμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Νοεμβρίου 2018, με προ ημερησίας θέμα: «Περί της έκδοσης ψηφίσματος κατόπιν του απροσδόκητου θανάτου της Πόπης Ξηρουχάκη – Σκουλάκη», εξέφρασε την ειλικρινή του θλίψη για το θάνατο της πολυαγαπημένης συζύγου του συντοπίτη μας και επί σειρά ετών πρώην Υπουργού, Βουλευτή, και Δημάρχου Χανίων, Σκουλάκη Μανώλη, και αποφάσισε την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος, ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής».
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:
1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της εξαίρετου δικηγόρου, η οποία υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα του τόπου μας, με μακρά και πολυσήμαντη προσφορά στην δημόσια ζωή. Η μετριοπάθεια, το ήθος της, καθώς και το αδιάκοπο ενδιαφέρον της για κοινωνική δικαιοσύνη, προσδιόριζαν πάντα κάθε της πράξη.
2. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά της, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.
3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η ΝΟΔΕ Χανίων

Εκ μέρους της ΝΟΔΕ Χανίων, ο Πρόεδρος της Γιώργος Μαρκουλάκης, με αφορμή την απώλεια της συζύγου του πρώην βουλευτή και δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, Πόπης Ξηρουχάκη – Σκουλάκη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους της.

Η Ένωση Σφακιανών Νομού Χανίων

Η Ένωση Σφακιανών Νομού Χανίων , με το άκουσμα του θανάτου της συνεπαρχιώτησάς μας Πόπης Σκουλάκη Ξηρουχάκη κόρη του Γιάννη Ξηρουχάκη ή Ξηρουχογιάννη και της Παγώνας το γένος Δουρουντάκη από την Ιμπρο Σφακιων και αφού συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο , αποφάσισαν τα κάτωθι.

1. Να παραστούν μέλη του Συλλόγου. στην Εξόδιο Ακολουθία.
2.Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
3. Να σταλεί το ψήφισμα στα ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.