Μουσείο Τυπογραφείας

Οδηγός για “Start Ups”

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίουΤο πρώτο βιβλίο του Λευτέρη Παπαγεωργίου “Startups. Από την ιδέα στην Παγκόσµια Αγορά” παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος”.

Ο συγγραφέας Λευτέρης Παπαγεωργίου

Ο συγγραφέας Λευτέρης Παπαγεωργίου

Όπως ανέφερε ο συγγραφές του βιβλίου κ. Λευτέρης Παπαγεωργίου «το 95% των εταιριών start ups παγκοσμίως κλείνει. Αυτό γίνεται γιατί κατά κανόνα κάνουν τα κοινά λάθη που κάνουν οι επιχειρηματίες. Αυτό το βιβλίο είναι ένας “οδηγός” για το τι πράγματα δεν πρέπει να κάνεις για να είσαι πιο κοντά στην επιτυχία. Αυτό το κατάλαβα μετά από 20 χρόνια επιχειρηματικότητας, σε πέντε χώρες. Έχω δημιουργήσει 17 εταιρίες, έχω πουλήσει τις 8, έχω αποτύχει οικτρά σε μια. Εκεί κατάλαβα πάρα πολλά πράγματα».
Από την πλευρά του, ο εκδότης του βιβλίου κ. Χρήστος Ζαμπούνης ανέφερε πως «οι Start Ups είναι ότι πιο μοντέρνο υπάρχει αυτή την στιγμή. Το βιβλίο αναφέρεται σε εταιρίες νεοφυείς, καινοτόμες που έχουν σχέση κυρίως με την τεχνολογία. Είμαι πολύ χαρούμενος που εξέδωσα αυτό το βιβλίο μέσω του οποίου ο συγγραφέας προστατεύει τους δημιουργούς start up εταιριών από τα λάθη που πιθανόν θα κάνουν».
Την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης Χρήστος Ζαµπούνης, ενώ για το βιβλίο θα μίλησαν ο πρόεδρος του Οικονοµικού Επιµελητηρίου Δυτικής Κρήτης, Παντελής Πετσετάκης, ο Επιµελητής του TEDxChania, Μανώλης Παπαδάκης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Ουντράκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.