Μουσείο Τυπογραφείας

Οδηγίες Δ. Πλατανιά προς δημότες λόγω κατολισθήσεων /καθιζήσεων

φωτ. 2O Δήμος Πλατανιά λαμβάνοντας υπόψιν του, τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις, με ανακοίνωση του καλεί τους Δημότες και επισκέπτες να είναι σε εγρήγορση και να αποφύγουν μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες κακοκαιρίες, δεδομένου ότι το οδικό δίκτυο είναι σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα προβληματικό.

Η ύπαρξη νέων κατολισθήσεων και καθιζήσεων, λόγω της διάβρωσης των εδαφών και του είδους των γεωλογικών σχηματισμών στην ευρύτερη περιοχή δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Μηχανικοί του Δήμου κάνουν διαρκώς αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές, επίσης ο Δήμος προτίθεται να ζητήσει άμεσα την συνδρομή Μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών να ελέγξουν το κύριο Δημοτικό Δίκτυο που υπέστη καταστροφές.

Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν καθημερινά σε δεκάδες επικίνδυνα σημεία, έχοντας πρωταρχικό στόχο την διασφάλιση πρόσβασης μέσα σε οικισμούς,την διασφάλιση δυνατότητάς μετακίνησης για διερχόμενους οδηγούς , έως ότου γίνουν τα οριστικά έργα αποκαταστάσεων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.