Μουσείο Τυπογραφείας

Εργασίες συντήρησης στην περιοχή του Κουμ – Καπί

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης, που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή του Κουμ – Καπί, από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τη Δ/νση Καθαριότητας & Πρασίνου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου (Δ.Λ.Τ.Χ.). Οι εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βάψιμο, συντηρήσεις, αντικαταστάσεις στον αστικό εξοπλισμό (κάγκελα, παγκάκια, φωτιστικά, κάδους απορριμάτων, κ.α.), καθώς και σε όποια σημεία απαιτείται, καθαρισμό και πλύσιμο πλακόστρωτου με ειδικό μηχάνημα.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν μπροστά από το Θέατρο “Δ. Βλησίδης”, στη δυτική άκρη της παραλίας του Κουμ – Καπί, με επισκευές και αντικαταστάσεις στο πλακόστρωτο, ενώ εργασίες συντήρησης και παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στον εξοπλισμό σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Ν. Χώρας.

3 Σχόλια

  • [Μανώλης ξυπολιτακης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Μακάρι η εγκατάλειψη να διορθώνουν με δέκα κιλά μπογιά

  • [Αντώνης ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Μια βόλτα σε τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές του πλανήτη θα πείσει και τον πιο αδαή οτι αυτές οι παρεμβάσεις είναι απλά ενα ανέκδοτο που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο , βάψιμο στα κάγκελα του 80, βούλωμα καμιά τρύπα κλπ κλπ

  • [Xaniwtis] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πολυκουραζονται!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.