Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση για το Λιμενικό

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι πολλά και μεγάλα”.
Αυτό τονίζει σε ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης και εξηγεί:
“Από τα τέσσερα σκάφη, τα τρία λόγω παλαιότητας ή βλαβών και το τέταρτο ελλείψει καυσίμων -αν είναι δυνατόν- δεν επιχειρούν. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει ουσιαστική Αστυνόμευση μόνο στους χώρους των Λιμανιών.
Περαιτέρω το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία του λιμανιού Χανίων είναι σε άθλια κατάσταση. Μια απλή επίσκεψη φθάνει για να πειστεί ότι μόνο άνθρωποι δεν μπορεί να εργάζονται κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Τουαλέτες που αναδύουν έντονη δυσοσμία, ρωγμές στους τοίχους, ανυπαρξία θέρμανσης και κλιματισμού και όταν βρέχει οι υπάλληλοι εργάζονται χρησιμοποιώντας ομπρέλες.
Στα συνεχή αιτήματα που υποβάλλονται ιεραρχικά οι απαντήσεις δεν δίνουν λύση.
Εχουν φθάσει οι εργαζόμενοι στο απαράδεκτο φαινόμενο, την όποια πρόταση που υποβάλλουν για επίλυση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων, να την συνοδεύουν και με το όνομα χορηγού, διότι διαφορετικά γνωρίζουν ότι λύση δεν θα υπάρχει”.
Καταλήγοντας ρωτά τον υπουργό κ. Παπουτσή, “εάν γνωρίζει τα παραπάνω προβλήματα και εάν προτίθεται να δώσει λύση σ’ αυτά”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα