Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συζήτηση για το Νοσοκομείο

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Χανίων και ο χώρος της Υγείας γενικότερα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ.

ΠΑΣΥ.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει το στέλεχος του ΠΑΜΕ Υγείας – Πρόνοιας και περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης με τη ´Λαϊκή Συσπείρωση´, Δημήτρης Βρύσαλης.

ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Χανίων της ΠΑΣΥ, απευθύνει κάλεσμα στους κτηνοτρόφους για ´μαχητική διεκδίκηση της επιβίωσής μας´. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ´εχθρική πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους´, η οποία σε συνδυασμό με τις ´επιπτώσεις της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης´, θα ´επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση της κτηνοτροφίας και θα επιταχύνουν το μαζικό ξεκλήρισμα των φτωχών κτηνοτρόφων´. Υπενθυμίζεται ότι αντιπροσωπία της ΠΑΣΥ βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στα Παλαιά Ρούματα, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για την 101η επέτειο του Κιλελέρ. ´Εναν αιώνα μετά την εξέγερση του Κιλελέρ η φτωχομεσαία αγροτιά της χώρας μας αντιμετωπίζει τον άμεσο κίνδυνο του ξεκληρίσματος´, ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΥ Χανίων στην ομιλία τους ζητώντας στενή δράση και συμμαχία των λαϊκών στρωμάτων, συγκρότηση ενός αγωνιστικού μετώπου εργατών -αγροτών – ΕΒΕ – νεολαίας των λαϊκών στρωμάτων, ´που θα βάλει στην ημερήσια διάταξη το ζήτημα της εξουσίας´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα