Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΤΟΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ

Tη συμμετοχή της στις εκλογές του Νοεμβρίου στο νεοσύστατο Δήμο Καντάνου – Σελίνου με υποψήφια δήμαρχο την Στέλλα Αλφιέρη αποφάσισε η Κίνηση Πολιτών του Δήμου Καντάνου.
Στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει: 
“Η Κίνηση Πολιτών δημιουργήθηκε το 2006 και εργάστηκε από την θέση της αντιπολίτευσης στο Δήμο Καντάνου. Η συνεργασία μεταξύ μας και μεταξύ των συγχωριανών μας εδραιώθηκε, μέσα από διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες καταθέταμε στο δημοτικό συμβούλιο σημαντικές αναπτυξιακές προτάσεις, με επιμονή στην διαδημοτική συνεργασία και στην αναβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβούλιου και των τοπικών συμβουλίων”.
Προσθέτει μεταξύ άλλων: 
“Ξεκινούμε και καλούμε τους νέους και τις νέες, τους συναδέλφους που υπηρετούν ανιδιοτελώς την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες, άνδρες και γυναίκες που θέλουν να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση, να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά μας. Θεωρούμε ότι ο χώρος της αυτοδιοίκησης είναι χώρος συνεργασίας των πολιτών ανεξάρτητα από το πολιτικό ή τον κομματικό χώρο στον οποίον ενδεχομένως ανήκουν. Το ψηφοδέλτιό μας στηρίζεται στην ενότητα και στην συνεργασία των υγιών δυνάμεων του τόπου και είναι ανοικτό στους πολίτες, άνδρες και γυναίκες, στους φορείς που υπηρετούν τη διαφάνεια, σέβονται το δημόσιο χρήμα και είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των κατοίκων όλου του Σελίνου.
Η επικεφαλής της κίνησής μας Στέλλα Αλφιέρη προτείνεται ως υποψήφια δήμαρχος του δήμου Καντάνου – Σελίνου, γιατί γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του Σελίνου και επιμένει δυναμικά στην επίλυσή τους. Συνεργαστήκαμε άριστα και υπερασπιστήκαμε μαζί με ξεκάθαρο τρόπο τα συμφέροντα του τόπου μας”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα