Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ξεκίνησε ο ΟΑΧ

Η αυλαία για τις υποχρεώσεις των αθλητών του τμήματος τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, άνοιξε αυτή την εβδομάδα. Οι νεαροί τενίστες γνωρίστηκαν με το νέο προπονητικό επιτελείο ενώ χαράχτηκαν οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι προπονητές του ΟΑΧ παρουσίασαν στα παιδιά ασκησιολόγιο το οποίο θα ακολουθούν καθημερινά πριν από κάθε προπόνηση προκειμένου να αποφεύγονται τραυματισμοί. Το πρόγραμμα αναμένεται να συνεχιστεί όλη την εβδομάδα, οπότε και τα παιδιά θα χωριστούν ανά κατηγορία και δυναμικότητα και από τη νέα πλέον εβδομάδα θα υπάρξει μια πιο εντατική διαδικασία, με το στόχο του ΟΑΧ να είναι να βρεθεί σε υψηλό επίπεδο.

Με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, ο έφορος του τμήματος τένις του ΟΑΧ, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης, τόνισε τα εξής: «Αυτή την εβδομάδα κοινοποιούμε σε όλους τους αθλητές τα νέα πρόσωπα και τους στόχους για τη νέα χρονιά, ομαδοποιώντας τα παιδιά ανά κατηγορία και δυναμικότητα και από τη νέα εβδομάδα, ξεκινάμε εντατικά τη δουλειά εντός του γηπέδου προκειμένου ο ΟΑΧ να βρεθεί ξανά στην ελίτ του ελληνικού τένις», σημειώνει ο κ. Τσιλιμιγκάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα