Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Το… ερώτημα των ημερών

Εκλογές έρχονται… και υποσχέσεις δίνονται, δεσμεύσεις αναλαμβάνονται, προγράμματα ανακοινώνονται, με τα διλήμματα της κάλπης να βρίσκονται καθημερινά στην κορυφή της ατζέντας.
Μόλις 16 ημέρες πριν από τις εκλογές και οι πολιτικοί αρχηγοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση, η οποία επικεντρώνεται στην… επόμενη ημέρα.
Και όλοι εμείς οι ψηφοφόροι, καλούμαστε να αξιολογήσουμε όλα εκείνα που ακούμε, όλα εκείνα που υπόσχονται και… σε συνδυασμό με έναν απολογισμό από όλα όσα “εισπράξαμε” τα τελευταία τόσα χρόνια σε παραλληλισμό με προηγούμενες διακυβερνήσεις της χώρας, (καλούμαστε) να αποφασίσουμε τι θα ψηφίσουμε!
Ένα ερώτημα, το οποίο μπορεί, λόγω ημερών, να μας το θέτουν πολλοί ή ακόμα να το θέτουμε κι εμείς στις συζητήσεις μας προς τους άλλους, όμως βασικό είναι, πρώτα από όλα να το θέσουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.
Τι θα ψηφίσουμε; Ποιoν θα ψηφίσουμε; Ας σκεφτούμε με καθαρό μυαλό! Όπως και να έχει η κάθε ψήφος είναι σημαντική και η επιλογή της αποχής, δεν είναι ό,τι καλύτερο!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα