Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Συνάντηση Σκρέκα με τους δημάρχους του νομού Χανίων

Σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού Χανίων, για τους δασικούς χάρτες, έχει αυτή την ώρα
ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.
Στην σύσκεψη συμμετέχουν η Δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη, ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο αντιδήμαρχος Σελίνου Μιχάλης Μπικάκης,ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου Κώστας Σταυρουλάκης.

Εν τω μεταξύ,  από την συγκέντρωση των αγροτών πέρασε ο βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά τη συνάντηση με τον υπουργό και είχε σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, Μανούσο Σταυριανουδάκη και παριστάμενους αγρότες.

Ο κ. Σταυριανουδάκης αναφέρθηκε στην σημερινή έρευνα που δημοσιεύται στα “Χανιώτικα νέα” ενώ υπογράμμισε ότι οι αγρότες ζητούν να λυθεί το θέμα από την πολιτεία.

Ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου Θ. Σταθάκης που συμμετέχει στη συγκέντρωση ανέφερε στους αγρότες ότι η παράταση είναι για να λύσουν τα νομικά θέματα και αν δεν λυθούν θα υπάρχει πρόβλημα. Η κινητοποίηση πρέπει να γίνεται για να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες.

Ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Κολυμπαρίου Γιωργος Πατεράκης είπε ότι ο Σύλλογος έχει αναδείξει το πρόβλημα και ζητά να δοθεί λύση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες