Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Στη Σούδα «Τα γράμματα της Παναγίας» του Β. Κακατσάκη

«Τα γράμματα της Παναγίας» του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη, θα παρουσιαστούν  το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. από την Ενορία Αγίου Νικολάου Σούδας, τον φιλανθρωπικό Σύλλογο “Άγιος Νικόλαος” και την Ομάδα Λόγου και Τέχνης “ΕΥ-πλους”, εντός του Ιερού Ναού.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση «η εκδήλωση θα αρχίσει με απαγγελία του ποιήματος “Η μάνα του Χριστού “ του Κώστα Βαρναλη, από την τ. σχολική σύμβουλο – συγγραφέα Αγγέλα Μάλμου, ενώ τα έξι (6) γράμματα, στα οποία η Παναγία απευθύνεται στον Γιο της και εκφράζει όλα όσα έζησε και ένιωσε μέρα τη μέρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, διαβάζουν:
Μ. Δευτέρα: Μαρία Δασκαλάκη – Κοντογιάννη, συντ. δημόσιος υπάλληλος
Μ. Τρίτη: Ειρήνη Σταθάκη, μαία
Μ. Τετάρτη: Αικατερίνη Βάκα, δασκάλα
Μ. Πέμπτη: Μαρία Μαράκη, φιλόλογος
Μ. Παρασκευή: Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη, συγγραφέας
Μ. Σάββατο: Αικατερίνη Μαρμαριτσάκη – καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας.
Την εκδήλωση, η οποία θα είναι διανθισμένη από Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας που θα αποδώσει ο χορός των Ιεροψαλτών της Ενορίας, και το δημώδες άσμα “Σήμερο μαύρος ουρανός” που θα αποδώσει η Μαρία Κοντογιάννη – Καστρινάκη, θα συντονίζει η φιλόλογος Μαρία Βενιανάκη.

Σημείωση: Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου διατίθενται για τις ανάγκες του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα