Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Σε τροχιά υλοποίησης ένα μεγάλο έργο για τον Αποκόρωνα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει πλέον ένα οραματικό έργο για τον Αποκόρωνα. Ο λόγος για τον βιολογικό καθαρισμό της Γεωργιούπολης, που συζητείται εδώ και σχεδόν 30 χρόνια και σήμερα ετοιμάζεται να συμβασιοποιηθεί.
Μετά από ενέργειες ετών από τις περασμένες δημοτικές Αρχές αλλά και από τον νυν δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο βιολογικός καθαρισμός της Γεωργιούπολης περνάει πλέον από το Eλεγκτικό Συνέδριο και ετοιμάζεται να συμβασιοποιηθεί.
Αφορά το 40% του αποχετευτικού δικτύου του Δήμου, 11 αντλιοστάσια και υποθαλάσσιο τμήμα. Παράλληλα, ξεμπλόκαρε και το κτήριο του διοικητηρίου.
Το έργο το ωρίμασε ξανά ο Δήμος Αποκορώνου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Αποτελεί αναμφίβολα ένα καλό παράδειγμα επίμονης διεκδίκησης και άρτιας υλοποίησης.

 

1 Comment

  1. Επιτέλους ένα πολυ σημαντικό έργο για την περιοχη της Γεωργιουπολης κ δη του συνόλου του πρωην Δημου Γεωργιουπολης που είχε ανάγκη χρόνια τώρα υλοποιείται από την σημερινή Δημοτική Αρχή του Αποκορωνα……..βέβαια πρεπει να τονιστούν κ οι προσπαθειες των Δημοτικών Αρχών του πρωην Δήμου Γεωργιουπολης κ ιδιαίτερα του αείμνηστου πρωην Δημάρχου-Ιατρου κυριου Φερδινάνδου Μαρικακη που είχε επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με συγκεκριμένες κινήσεις κ οχλήσεις σε αρμοδιους ώστε να αποκτήσει ο πρωην Δημος Γεωργιουπολης τον δικό του Βιολογικό Καθαρισμο καθώς η Γεωργιουπολη κ όλη η ευρύτερη περιοχη του πρωην Δήμου Γεωργιουπολης αποτελεί την τουριστική προμετωπιδα του τωρινου Δήμου Αποκορωνου μια κ διαθέτει πολυ μεγαλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων κ ετερων τουριστικών επιχειρήσεων που θα εξυπηρετούνται πλεον από αυτό το πολυ σημαντικό έργο αυτό του Βιολογικου Καθαρισμου!!!!!!!!!!!!Μακάρι να υπάρξουν κ κινήσεις εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για την δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας στο συνόλου του Αποκορωνα ώστε να εξυπηρετούνται όλα τα χωριά του κ να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο τον Αποκορωνα!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα