Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Προστατευτικά κιγκλιδώματα στα Σεϊτάν Λιμάνια

Στην τοποθέτηση ξύλινων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο μονοπάτι που οδηγεί στη δημοφιλή παραλία Σεϊτάν Λιμάνια της Δ.Ε. Ακρωτηρίου, προχώρησαν πρόσφατα τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «οι εργασίες, οι οποίες στοχεύουν στην ασφαλή προσέγγιση της δημοφιλούς παραλίας από τους πολυάριθμους επισκέπτες της, πραγματοποιήθηκαν σε συνέχεια των εργασιών, που έχουν ήδη ολοκληρωθεί από τον Δήμο Χανίων στο σημείο και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας, στο τέλος του δρόμου και πριν την αρχή του μονοπατιού..
Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάννης Νικηφοράκης, επισημαίνει ότι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, βρίσκεται η ασφάλεια των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών μας. «Κύριο μέλημά μας είναι, πέραν της βελτίωσης και της διατήρησης της όμορφης εικόνας του τόπου μας, η διασφάλιση της ακεραιότητας όλων όσων επιλέγουν να επισκεφθούν τις μοναδικού φυσικού κάλλους ομορφιές του. Στο συγκεκριμένο σημείο, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες καθημερινά, ήταν επιβεβλημένη η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, καθώς συχνοί ήταν οι τραυματισμοί, λόγω και της κλίσης του εδάφους».
Επισημαίνεται ότι η περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια αποτελεί άγριο τοπίο με κάθετους βράχους και άγρια ομορφιά, όπου στον βορειότερο κόλπο σχηματίζεται η μικροσκοπική πανέμορφη παραλία του Στεφάνου, με τα βαθιά βαθυγάλανα νερά»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα