Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Ο Αντώνης Ροκάκης αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου στη Super League 2 πραγματοποιήθηκαν χθες, με την οριακή νίκη του Πέτρου Μαρτσούκου, όμως φαίνεται πως δεν τελείωσαν. Ο έτερος υποψήφιος, Αντώνης Ροκάκης, μέσω δήλωσής του στην ισοτοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά (της οποίας είναι πρόεδρος), ανακοίνωσε ότι προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αμφισβητώντας την εγκυρότητα των εκλογών. Ο κ. Ροκάκης στέκεται ιδιαίτερα στη συμμετοχή στις εκλογές της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, για την οποία αναφέρει ότι «… θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά αφήνει αιχμές για πιέσεις που ασκήθηκαν σε ομάδες, προκειμένου να ψηφίσουν τον Πέτρο Μαρτσούκο, ενώ εμφανίζεται σίγουρος ότι η προσφυγή του θα δικαιωθεί και ότι θα κερδίσει τις επαναληπτικές («κανονικές», όπως τις χαρακτηρίζει) εκλογές.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Ροκάκη:

«Καταθέσαμε σήμερα, στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατεπείγουσα προσφυγή κατά του κύρους των χθεσινών αρχαιρεσιών στην Super League 2. Καταγγέλλουμε σειρά παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και την παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2, λόγω μη συμμόρφωσης σε αποφάσεις καταβολής χρηματικής αποζημίωσης σε ποδοσφαιριστές.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας όλοι μαζί την αναγκαία προσπάθεια ώστε να επιφέρουμε στο πρωτάθλημα μας -όπως του αρμόζει- μια εντελώς διαφορετική και σύγχρονη λειτουργία, ανακτώντας τη χαμένη αξιοπιστία του. Κατανοώ και όσους την τελευταία στιγμή δεν μας στήριξαν, λυγίζοντας στις κάθε μορφής πιέσεις που τους ασκήθηκαν.

Δεσμεύομαι ότι, με την δικαίωση της προσφυγής μας και τις επικείμενες κανονικές εκλογές, θα αποτελέσει παρελθόν -οριστικά και αμετάκλητα- όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που υπήρξε».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα