Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Μαρκογιαννάκης: «Πράξη πολιτικής αφροσύνης οι πρόωρες εκλογές»

PicMonkey Collage«Οι πρόωρες εκλογές μπορεί να αποδειχθούν πράξη πολιτικής αφροσύνης» επεσήμανε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης κατα την διάρκεια της ομιλίας του στο αμφιθέατρο του Δήμου Κισάμου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, ανέλυσε «πόσο επιβλαβής μπορεί να αποβεί για τον τόπο η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με δεδομένες τις εθνικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και οι οποίες σε συνδυασμό με την επαπειλούμενη πολιτική αστάθεια, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη διαιώνιση της κρίσης».
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ήδη τις έχει γνωρίσει ο τουρισμός και οι διεθνείς εμπορικές συναλλαγές»τόνισε.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης περαιτέρω ανέλυσε το μέγεθος και την εξέλιξη της κρίσης που μαστίζει τη χώρα και τις προοπτικές για την αντιμετώπιση της. Υπογράμμισε ότι «οι πολίτες πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού και να αποφασίσουν με σοβαρότητα, αφού ενημερωθούν σωστά, την εκλογή της επόμενης κυβέρνησης τους».Τέλος, αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, τονίζοντας «ότι κινούνται στη σφαίρα του εφικτού και της πολιτικής σοβαρότητας».
Κλείνοντας, ο κ. Μαρκογιαννάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες Κισάμου θα στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο προσωπικά, προκειμένου να συνεχίσει να είναι Βουλευτής τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα