28.1 C
Chania
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025

Η επέλαση του Εγκέλαδου

Συνεχίζεται, δυστυχώς, να βρίσκεται στον “χορό” των Ρίχτερ η περιοχή του Αρκαλοχωρίου στον νομό Ηρακλείου, καθώς καταγράφονταν μέχρι χθες βράδυ συνεχώς νέες δονήσεις.
Πολλοί κάτοικοι της περιοχής κοιμήθηκαν σε σκηνές που έστησε ο Στρατός, γεγονός που αποδεικνύει ότι μέσα σε 5 λεπτά άλλαξε η ζωή τους.
Ο Εγκέλαδος πάντα αιφνιδιάζει και θέτει τόσο την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά και τις τοπικές Αρχές της Κρήτης, ενώπιον των ευθυνών τους· επιτέλους κάποιοι στην Κρήτη πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους πέρα και μακριά από τον… μαγικό κόσμο της γραφικότητας.
Όσο πιο δύσκολες νύχτες περνούν οι κάτοικοι της περιοχής του Νησιού μας, τόσο πιο επιτακτικά θα τίθενται τα ζητήματα για άμεση δράση (εδώ και τώρα!) και για την εξεύρεση άμεσων λύσεων.
Επειδή το βάρος που επωμίζονται οι αρμόδιοι της Περιφέρειας Κρήτης είναι τεράστιο, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να κρυφτούν από αυτή την ευθύνη και ότι όλοι οι Κρητικοί με πολύ επιβαρυμένη ψυχολογία τους παρακολουθούν στενά.
Να φέρω ένα παράδειγμα· όταν τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα, το αντίδοτο είναι η νυχθημερόν εργασία, το όραμα ανάπλασης και η πλήρης ανάληψη των ευθυνών.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα