Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Αρχοντάκης για Πετσετάκη: «Ρουσφέτια και βόλεμα»

Επιμένει στις καταγγελίες του ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Πετσετάκη για όλα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης.

Αναλυτικά ο κ. Αρχοντάκης σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει: «Ο κύριος Πετσετακης σήμερα στην ανακοίνωση του δεν είπε τίποτα για την “ταμπακιέρα “,
Ο κύριος Πετσετακης είχε την υποχρέωση να έχει πλήρη απασχόληση στην ΔΕΥΑΧ όπως ορίζει η απόφαση του ΔΣ αλλά κυρίως όπως ορίζει η νομοθεσία 4512/2018 Α 348 ΠΑΡ 11 . Από την αρχή της σύμβασης του έως και σήμερα ουδέποτε ήταν συνεπής προς την υποχρέωση αυτήν , με την ανοχή βέβαια της διοίκησης και της Δημοτικής αρχής (παράβαση καθήκοντος ). Με λίγα λόγια δηλαδή από την αρχή αυτή η σύμβαση ήταν μια αργομισθία με βάση βέβαια τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την νομοθεσία .
Ο κύριος Πετσετακης και αυτός που τον διόρισε ανήκουν δυστυχώς σε ένα μικρό ποσοστό των νέων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ που λειτουργούν με την λογική του ρουσφετιού και του βολέματος που θυμίζει άλλες εποχές».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Ε τότε αυτό το μικρό ποσοστό ας τιμωρηθεί στην κάλπη , ο κόσμος έχει την τελική απόφαση!!
    Πάντως δεν φταίει πάλι όλο το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι υποψήφιοι όταν ένας έχει κάποιο γκρίζο σημείο στο ενεργητικό του, το αντίθετο ισχύει αυτή την φορά, υπάρχουν και λαμπρά πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, που τολμώ να πω ότι αποτελούν πολυτέλεια για το ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα