Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΕΟΤ ευχαριστεί τους ξενοδόχους

Ευχαριστίες προς την Ενωση Ξενοδόχων Χανίων απευθύνει με επιστολή της η προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Βελγίου, Ελένη Σκαρβέλη, «για τη σημαντική υποστήριξη σας στο έργο του Γραφείου ΕΟΤ – Βελγίου, σχετικά με τη φιλοξενία του βελγικού τηλεοπτικού συνεργείου στο πλαίσιο των γυρισμάτων της εκπομπής ´QUESTIONS D? ARGENT´ του RTBF1 στην Κρήτη, που διοργάνωσε το Γραφείο μας, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία AEGEAN AIRLINES, από τις 21 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου 2012».
Και συνεχίζει:
«Η άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και η αποτελεσματικότατη οργάνωση της φιλοξενίας σας μεγιστοποίησε την προσπάθειά μας για την προβολή της χώρας μας μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου να ενημερωθεί το βελγικό κοινό για τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη.
Μεταφέροντας τις ευχαριστίες και τον ενθουσιασμό του τηλεοπτικού συνεργείου για την ευγενική και φιλόξενη υποδοχή σας, ευελπιστούμε ότι οι Βέλγοι τηλεθεατές θα επαναπροσδιορίσουν το ενδιαφέρον τους για την Κρήτη και θα ενισχύσουμε με αυτό τον τρόπο την προσέλευση των Βέλγων τουριστών προς τα Χανιά.
Στη διάθεσή σας για μια καρποφόρα διαρκή συνεργασία».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα