Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

“Ιριδισμοί 2011”

Πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων σε καμβά, φωτογραφία, κεραμικά, ξύλο, πέτρα, γυαλί και μετάξι περιλαμβάνει η ετήσια έκθεση ´ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2011´, του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων ´ΙΡΙΣ´, που άνοιξε τις πύλες της για το κοινό χθες το απόγευμα στο Μεγάλο Αρσενάλι.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα Ζωγραφικής, Αναλογικής και Εικαστικής Φωτογραφίας, Αγιογραφίας, Κεραμικής, Κολλάζ, Ζωγραφικής σε μετάξι, πέτρα και γυαλί, Ξυλογλυπτικής, Καλλιτεχνικές Διακοσμητικές Κατασκευές, Παραδοσιακές και Πορσελάνινες Κούκλες κ.ά.
Την έκθεση που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ και ο Σύλλογος «ΙΡΙΣ» θα διαρκέσει έως την Κυριακή 14 Αυγούστου.
Όπως τόνισε η πρόεδρος της ´Ίριδας´ κα Ζαχαρένια Σημανδηράκη, ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» ιδρύθηκε το 1997, με σκοπό την καλλιέργεια και την προβολή της γυναικείας καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης, τη δραστηριοποίηση των γυναικών των Χανίων -αλλά και τη συνεργασία με κάθε άλλο φορέα με παραπλήσιους σκοπούς- καθώς και την αμοιβαία, ένθερμη υποστήριξη των μελών του ως δημιουργών. Είναι η 14η χρονιά που πραγματοποιούμε αυτή την έκθεση, τόσα χρόνια άλλωστε έχει ζωή και ο Σύλλογος, ο οποίος αυτή τη στιγμή μετρά στο δυναμικό του 50 γυναίκες και 17 διαφορετικά τμήματα Τέχνης´, επεσήμανε η κα Σημανδηράκη. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 7 έως τις 11 μ.μ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα