Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εκθεση φωτογραφίας Στέλιου Μπακλαβά

Εκθεση εικαστικής φωτογραφίας του Στέλιου Μπακλαβά εγκαινιάζεται την επόμενη Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Τέχνης ´Β. Μυλωνογιάννη´ (Χαρ. Τρικούπη 14) στα Χανιά.
Οι ενότητες των έργων με τίτλο ´Σωμάτων λόγος´ και  ´Χορού κάθεξις´ έχουν θέμα τον σύγχρονο χορό. Η εικαστική αυτή δουλειά ανατρέπει την καθιερωμένη χρήση της φωτογραφίας αναπλάθοντας τις εικόνες σε χρωματιστό ερέθισμα, οθόνη στη μνήμη, τη φαντασία…
Ο Στέλιος Μπακλαβάς γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία στη Σχολή Σταυράκου και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων. Εχει πραγματοποιήσει 11 Ατομικές Εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε 33 ομαδικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Παρίσι, Ισπανία, Βρυξέλλες, Ιρλανδία, Άμστερνταμ, Ιταλία κ.ά. Εχει βραβευτεί 2 φορές από το Γαλλικό Μουσείο Φωτογραφίας, από το Institut Municipal d? Ace Cultural (Cataluna – Spain)  και από την Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου (Κρήτη).
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί? Δευτέρα Παρασκευή 11 – 1 πρωι? και 6 – 9 απο?γευμα, Σάββατο 11 – 2. Κυριακη? κλειστά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα