Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γενική συνέλευση και εκλογές για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί  (8μμ, στο ξενοδοχείο “Σαμαριά”) η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού της συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η πρώτη επαναληπτική γ.σ. των μετόχων θα γίνει την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο “… όποιος μέτοχος επιθυμεί να μετάσχει της Γενικής Συνελεύσεως, πρέπει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της Εταιρείας, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ελληνική ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, πέντε τουλάχιστον ημέρες προ της ορισθείσας για την συνεδρίαση της συνελεύσεως ημερομηνίας. Σε περίπτωση που μέχρι την ημερομηνία αυτή δεν έχουν εκδοθεί οριστικοί η προσωρινοί τίτλοι μετοχών, δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση θα έχει κάθε πρόσωπο του οποίου η ιδιότητα προκύπτει από το βιβλίο μετόχων της εταιρείας. Η αυτή προθεσμία ισχύει και περί της καταθέσεως στην εταιρεία των αποδείξεων κατάθεσης και των εγγράφων αντιπροσώπευσης των μετόχων”.
Ακόμη, για αύριο το απόγευμα έχει οριστεί συνάντηση του αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, Ευγένιου Αρετάκη, με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας (“Blue Boys”), με στόχο να συζητηθούν τρόποι που θα βοηθήσουν στην ακόμη καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.
ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Με χθεσινή της ανακοίνωση, η ΠΑΕ Πλατανιάς ευχαριστεί την ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων για την πολύ καλή φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας και επιφυλάσσεται γι´ ανταπόδοση στον αγώνα του β´ γύρου στα Χανιά. Ακόμη, συγχαίρει τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κώστα Κωνσταντάκη από την Αχαΐα, ο οποίος ήταν πολύ προσεκτικός και δεν αδίκησε καμία ομάδα.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Α2
Συνάντηση Νικητιάδη – παικτών
Αθήνα
Την πρόθεσή του να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την Α2 κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών έδειξε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ομάδων της κατηγορίας. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία κατά τη χθεσινή συνάντηση, οι ομάδες της Α2 Ανδρών καλούνται να αποφασίσουν για τη μετέπειτα στάση τους στη συνάντηση αύριο, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ η διεξαγωγή της πρεμιέρας είναι στον «αέρα», παρά τη 15ήμερη αναβολή που είχε πάρει.
Κατά τη χθεσινή συνάντηση υπήρξε έντονη διαφωνία στο θέμα της ασφάλισης των παικτών της Α2 (τα σωματεία δεν επιθυμούν να καταβάλλουν εισφορές στο ΙΚΑ), ενώ στο θέμα της επιχορήγησης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο υφυπουργός εγγυήθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να χορηγηθεί, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίσει τον χρονικό ορίζοντα και την προέλευση των χρημάτων.
Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα της μετατροπής της κατηγορίας σε αμιγώς ερασιτεχνική, με τον κ. Νικητιάδη να συμφωνεί με τις ομάδες, οι οποίες κατά πλειοψηφία (οι 15 από τις 16) επιθυμούν να είναι αθλητικά σωματεία.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σύλληψη στο Αιγάλεω
Αθήνα
Το τελευταίο χτύπημα κατά του παράνομου στοιχήματος σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Αιγάλεω, όταν άνδρες της ΓΑΔΑ και του Τμήματος Παιγνίων και Λεσχών συνέλαβαν ιδιοκτήτη καφενείου, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, γιατί δραστηριοποιούνταν στον παράνομο στοιχηματισμό. Ο συλληφθείς μαζί με τα ευρήματα οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Απεβίωσε ο Αντι Χολμς
Λονδίνο
Ο Βρετανός Άντι Χολμς, δύο φορές «χρυσός» Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, απεβίωσε την Κυριακή σε ηλικία 51 ετών, ανακοίνωσε η βρετανική ομοσπονδία κωπηλασίας. Ο Χολμς κατέκτησε τα μετάλλια το 1984 στο Λος Άντζελες στην τετράκωπο με πηδαλιούχο και τέσσερα χρόνια αργότερα (1988) στη Σεούλ στην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο.
Η εφημερίδα «Daily Telegraph» έγραψε ότι ο Χολμς έπασχε από τη νόσο του Weil (λεπτοσπείρωση), μία βακτηριακή λοίμωξη, η οποία μεταδίδεται στον άνθρωπο μετά από έκθεση σε νερό ή έδαφος μολυσμένο από ζώα, που είναι συνήθως φορείς του βακτηριδίου Leptospira interrogans.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Νεκρός 19χρονος
ερασιτέχνης παίκτης
Παρίσι
Τραγωδία εξελίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που διεξήχθη στο γήπεδο της περιοχής Αντρεζιού – Μπουτεόν. Πιο συγκεκριμένα, εντελώς ξαφνικά, ο 19χρονος Ελ Τζιλαλί Σεμαντί της Βενισιού, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς οι παριστάμενοι να καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
«Είναι απίστευτο, είναι τραγικό. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν γνώριζα να έχει πρόβλημα υγείας, ήταν πολύ αθλητικός και έτρεχε διαρκώς, ήταν ένας καλός παίκτης», δήλωσε συντετριμμένος ο προπονητής του νεαρού άσου, που πρόσθεσε το όνομα του στον κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που έχασαν την ζωή τους μέσα στο γήπεδο. Εναν κατάλογο που διαρκώς μεγαλώνει…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα