Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Οι ομάδες ολοκληρωμένης διαχείρισης παραγωγής ελιάς Δήμων Βουκολιών, Κολυμπαρίου, Πλατανιά και Α.Γ.Σ. Π. Ρουμάτων και Πλατάνου, ανακοινώνουν στους παραγωγούς που είναι μέλη τους καθώς και τους παραγωγούς όλου του Νομού Χανίων ότι οι εγγραφές για την ελαιοκομική περίοδο 2010 – 2011 ξεκίνησαν.
Λόγω της ιδιαίτερης βαρύτητας που αποκτά το ποιοτικό παρακράτημα με την υπουργική απόφαση τις 4/6/2010 που θέτει ως στόχο τουλάχιστον 30 ευρώ ανά στρέμμα πρόσθετης ενίσχυσης στους παραγωγούς που είναι μέλη ομάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης ή βιολογικής καλλιέργειας και ταυτόχρονα όμως βγάζουν το λάδι τους σε εργοστάσιο πιστοποιημένο κατά ΠΟΠ ή ΠΓΕ καθώς και με ΙSO 22000.
Με βάση τα παραπάνω καλούμε τους παραγωγούς που είναι ήδη μέλη μας να ανανεώσουν την εγγραφή τους καθώς και τους παραγωγούς όλου του Νομού να εγγραφούν εφόσον βέβαια το επιθυμούν.
Υπενθυμίζουμε στους παραγωγούς όλου του Νομού ότι είναι δικαιούχοι του ποιοτικού παρακρατήματος υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα προαναφερθέντα.
Οι εγγραφές των Δήμων Βουκολιών, Κολυμπαρίου και Πλατανιά καθώς και από όλο τον Νομό θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 9 π.μ. -1 μ.μ. στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βουκολιών (δίπλα στο ΚΕΠ) στις Βουκολιές, ενώ οι εγγραφές των συνεταιρισμών Π. Ρουμάτων και Πλατάνου στις έδρες τους.
Τηλ. πληροφοριών 28240-83125.
Τηλ. επιβλέποντος γεωπόνου  6972074523.
Τηλ. βοηθού επιβλέποντος γεωπόνου 6938400348.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα