Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ, ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή βράδι στο “Ζυγό” η εκδήλωση της ΠΑΕ Πλατανιά στην οποία κόπηκε η πίτα, παρουσιάστηκαν οι μεταγραφές της χειμερινής περιόδου, οι χορηγοί ενώ βραβεύτηκαν και 10 παράγοντες για την προσφορά τους στην ομάδα και στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Στέλιος Βαρουξάκης ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν για να μπορεί σήμερα ο Πλατανιάς να πραγματοποιεί τις μεγαλύτερες διακρίσεις της 79χρονης πορείας του. Ευχαρίστησε λοιπόν από τον δήμαρχο Πλατανιά Γιώργο Τσαγκαράκη, τον νομάρχη Χανίων Γρηγόρη Αρχοντάκη και τους βουλευτές Στ. Νικηφοράκη (πρώην), Χρ. Μαρκογιαννάκη -ελπίζοντας και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να πράξουν το ίδιο όπως είπε- μέχρι την οικογένεια και τον αδελφό του που τον …ανέχονται για το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Αλλωστε και ο ίδιος υπήρξε από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της περασμένης δεκαετίας και μάλιστα ήταν βασικότατο στέλεχος όχι μόνο των “ερυθρόλευκων” επί σειρά ετών αλλά και στην ομάδα του ΑΟΧ που κατέκτησε το περιφερειακό πρωτάθλημα το 1992-93. Επίσης ευχαρίστησε τον βασικό χορηγό Εργομπετόν ΑΕ, την ΑΝΕΚ Lines, την ΕΠΣΧ, την Νέα Τηλεόραση και τα ΜΜΕ των Χανίων και ειδικά τον συνάδελφο Μάκη Καρτσωνάκη που έχει αναλάβει και έχει αναβαθμίσει αισθητά τον τελευταίο καιρό την ιστιοσελίδα του συλλόγου (fcplatanias.gr). Ακόμα έκανε ειδική αναφορά στο συμβούλιο, στον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς, στον γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη -“τον καλύτερο στην Κρήτη” όπως είπε- και στους ποδοσφαιριστές ενώ δεν ξέχασε να επισημάνει και την πολύ μεγάλη συμβολή του περυσινού Δ.Σ. που ανέβασε τον Πλατανιά για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική.
Ακολούθησε η παρουσίαση των 5 νέων μεταγραφικών αποκτημάτων -που έγιναν έξι με την απόκτηση του Θόδωρου Παραστατίδη (επιθετικός, γεν. 1975). Δηλαδή των: Θανάση Χριστόπουλου (μέσος, 1986), Ντάριους Ζουτάουτας (αμυντικός, 1978), Ιγκόρ Μιρτσέτα (μέσος, 1986), Δημήτρη Τσαγκαράκη (μέσος, 1984) και Κώστα Γκολέμη (τερματοφύλακας, 1984).
Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις και η κοπή της πίτας.
Κατά την διάρκεια των βραβεύσεων ο αντινομάρχης Εμμ. Φραγκάκης δήλωσε ότι από την Νομαρχία Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά έχει βγει ένα κονδύλι 150.000 ευρώ για ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου Μάλεμε ενώ ο δήμαρχος Πλατανιά Γ. Τσαγκαράκης είπε ότι στις αρχές του Μαρτίου η ομάδα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την φυσική της έδρα που θα διαθέτει πλέον κερκίδες και ότι άλλο χρειάζονταν. Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι: Μαθιουλάκης Εμμανουήλ (φωτ. 1) και η εταιρεία Εργομπετόν, χρυσός χορηγός την περίοδο 2009-10, Φραγκάκης Εμμανουήλ (φωτ. 2), αντινομάρχης, για την προσφορά του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, Κουκλάκης Αντώνιος (φωτ. 3), πρώην διαιτητής, για την προσφορά του στη διαιτησία, Τρουλάκης Ιωάννης (φωτ. 4) και η ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ Lines για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο, Μαστοράκη Γιούλη (φωτ. 5), πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Πλατανιά για την προσφορά της στο δήμο και στο σύλλογο, Χατζηδημητρίου Σταύρος (φωτ. 6) και η ΕΠΣΧ, για την προσφορά τους στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, Ρεϊζάκης Κωνσταντίνος (φωτ. 7), πρώην ποδοσφαιριστής, για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, Πρωιμάκης Δημήτριος (φωτ. 8), πρώην ποδοσφαιριστής, για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, Λειβαδίτης Λευτέρης (φωτ. 9), πρώην ποδοσφαιριστής, για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, Δρακάκης Γεώργιος (φωτ. 10), δημοσιογράφος, για την προσφορά του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα