Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

1978: ΑΟΧ – ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ σήμερα στο Στάδιο Χανίων

Αρχές Ιουνίου του 1978 και όπως διαβάζουμε στο φύλλο της 7ης Ιουνίου εκείνου του έτους στα Χανιά θα διεξαγόταν ένας ξεχωριστός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας του ΑΟΧ και των τότε Επίλεκτων ποδοσφαιριστών της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ της εποχής «ένας αγώνας ποδοσφαίρου, διαφορετικός στον σκοπό του από κάθε προηγούμενο, θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Αντιμέτωπες θα είναι οι ομάδες του Α.Ο. Χανίων και των Επιλέκτων της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σκοπός αυτού του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση του αθλητικογράφου Αντρέα Αστεράκη, που χρειάζεται ένα σημαντικό ποσό για να μεταβεί στο εξωτερικό για σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες με την ομάδα των Επιλέκτων θα παίξουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Δαμανάκης, Ορφανός (ΠΑΟΚ), Περσίας (Ολυμπιακός) Αλβάρεζ, Παπαδημητρίου (ΠΑΟ) Μωραϊτέλης, Κάκαρης (Πανιωνίου), Μουσούρης (ΑΕΚ), Παπαδόπουλος, Καραΐσκος, Βλάχος, Ιβάντα (ΟΦΗ), Λιάκος, Παντελίδης, Παπάζογλου (Γιάννενα) και Ντέ Μέλο.

Εξάλλου, με την ομάδα των Χανίων θα αγωνισθούν επίσης και οι νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Μαλαξιανάκης, Μαλαμαδάκης, Παπαδάκης και Κουλουρίδης.

Ο Δαμανάκης όπως πληροφορούμαστε, θα παίξει με τα χρώματα του ΑΟ Χανιά πλάι στους παλιούς συμπαίκτες του.

Τέλος, το ενδιαφέρον των Χανιωτών έχει ήδη εκδηλωθεί για τον αγώνα αυτό και τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα