Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί τη Δευτέρα στα Χανιά

Με μεγάλη υπομονή θα πρέπει να “οπλιστούν” οι οδηγοί που θα κινηθούν με τα οχήματα τους στην περιοχή τους Αγίου Ιωάννη και των Δικαστηρίων.

Στις εργασίες που συνεχίζονται στην περιοχή θα προστεθεί και η πραγματοποίηση της λαϊκής της Δευτέρας και του κλεισίματος της Κριτοβουλίδου.
Συγκεκριμένα για τη Δευτέρα η κατάσταση θα διαμορφωθεί ως εξής:
• ΗΓ. ΓΑΒΡΙΗΛ: Η οδός Ηγουμένου Γαβριήλ αναμένεται να παραμείνει κλειστή σήμερα και σχεδόν όλη την εβδομάδα λόγω των εργασιών για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.
• ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: Μετά τις 9 το πρωί αναμένεται να κλείσει η Ηρώων Πολυτεχνείου προκειμένου να γίνει η ασφαλτόστρωση της.
• ΠΥΘΑΓΟΡΟΥ: Η οδός δυτικά του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα παραμείνει κλειστεί και τις επόμενες ημέρες.
• ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ: Στην οδό Χατζηδάκη ανατολικά το κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την κατασκευή φρεατίου τις επόμενες ημέρες.
Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα πραγματοποιείται και η Λαϊκή Αγορά στην οδό Κριτοβουλίδου που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.

Το θετικό είναι πως σε αντίθεση με την Παρασκευή η Ηγ. Γαβριήλ θα είναι κλειστή από το ύψος της Νεάρχου ώστε να μην εγκλωβίζονται τα οχήματα στους δρόμους κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, ενώ αναμένεται να είναι έντονη η παρουσία και της τροχαίας .


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα