Μουσείο Τυπογραφείας

ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ - ΣΑΜΑΡΙΑ

Το συνώνυμο της αλληλεγγύης

Κύριε διευθυντά,
με αφορμή τα πρόσφατα δραματικά περιστατικά που συγκλόνισαν τη χώρα μας-και όχι μόνο- με τον φρικτό θάνατο τόσων ανθρώπων από τις πυρκαγιές, θα ήθελα δημοσιεύοντας την επιστολή μου, να κάνω γνωστό σε όλους, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά μου στην εταιρεία της ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ – ΣΑΜΑΡΙΑ, για τη δωρεά μιας νταλίκας εμφιαλωμένων νερών προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.
Επειδή σχετίζομαι με την οργάνωση εκτάκτων αναγκών, η εταιρεία “μοντέλο” της Κρήτης, απέδειξε ακόμα μία φορά την μεγάλη κοινωνική της προσφορά, πέρα από τα στενά τοπικά δρώμενα. Για να καταλάβουν και οι αναγνώστες σας, το μέγεθος της προσφοράς, μπορούν να υπολογιστούν περίπου 17.000 μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού, που άμεσα πήγαν στην ευρύτερη περιοχή.
Τέτοιες εξαιρετικές κινήσεις δίνουν το παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Πρέπει να αποδίδουμε τα εύσημα στους εμπνευστές, στην προκειμένη περίπτωση στον γνωστό για τις κοινωνικές ευαισθησίες του, πρόεδρο της εταιρείας, κο Μανώλη Αποστολάκη.
Συγχαρητήρια λοιπόν ξανά (και ξανά…) στην εταιρεία της ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ – ΣΑΜΑΡΙΑ και όλο το επιτελείο των ανθρώπων της, που εμπράκτως από την πρώτη στιγμή υπερασπίζουν με θεσπέσιο τρόπο την θεμελιώδη ανθρώπινη αξία της “αλληλεγγύης”.
Για αυτό άλλωστε και όλος ο νομός στηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας αυτής, κατατάσσοντας το νερό ΣΑΜΑΡΙΑ στην πρώτη θέση!
Με εκτίμηση
Βασίλης Προεστός

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.