Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη αστέγων

» Μία ευχάριστη είδηση πληροφορηθήκαμε από ανάρτηση στο facebook του προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Χανίων Μιχάλη Βλαχάκη. Γράφει ο κ. Βλαχάκης: «Κατόπιν μιας συντονισμένης καταγραφής των αστέγων από την κοινωνική υπηρεσία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., με την αγαστή συνεργασία των Κ.Α.Π.Η., της Εκκλησίας, των εθελοντικών φορέων και συλλογικοτήτων, διεκδικήσαμε και καταφέραμε την ένταξη σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για κάλυψη των αναγκών σε σίτιση, στέγαση και επαγγελματική ένταξη 15 αστέγων του Δήμου μας με το ποσό των 130.000 ευρώ για έναν χρόνο. Το προγραμμα ξεκινά 1/1/15 δίνοντας για έναν χρονο μια ανάσα στο πρόβλημα έως ότου βρεθεί κτήριο το οποίο θα λειτουργήσει ως ξενώνας αστέγων, ως μόνιμη λύση». Η στήριξη των αδύναμων πολιτών είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει, το πιο σημαντικό έργο το οποίο μπορεί να επιτελέσει η Αυτοδιοίκηση στις μέρες μας. Καλοδεχούμενες, λοιπόν, αυτές οι πρωτοβουλίες!

1 σχολιο

  • [Σιδερας Γεωργιος] ~ ~ ~ Απάντηση

    καλή η προσπάθεια ,δεδομένη η ευαισθησία αλλα δεν αρκεί η ανθρωπιστική κρίση που επέφερε στο ντόπο η πολιτική και οικονομική εξαρτηση της χώρας είναι αυτή που πρέπει να αλλαξει .Ο λαός έχει τον λόγο να αποτεινάξει την εξάρτηση

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.