Μουσείο Τυπογραφείας

Συζήτηση για τις καντίνες και πάλι στο Δημοτικό συμβούλιο Χανίων

thumbnail 2Το θεμα των 2 καντινών σε Αγ. Αποστόλους και Χρυσή Ακτή συζητήθηκε σε μια ακόμη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ποιά θα είναι η τιμή εκκίνησης του νέου διαγωνισμού.

Ο δήμαρχος Χανίων Αν. Βάμβουκας απάντησε ότι αυτό θα καθοριστεί στην συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής όπου οι δημοτικές παρατάξεις μπορούν να συμμετέχουν.

Πάντως όπως διευκρίνησε ο κ. Βάμβουκας, η τιμή είναι πιθανό να ξεκινήσει από μηδενική βαση, εάν αυτό αποφασιστεί από την Οικονομική επιτροπή. «Μπορούμε να ορίσουμε εκ νέου το τίμημα που θεωρούμε σωστό και δίκαιο» σημείωσε. Η όλη διαδικασία υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 10 ημέρες.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται έπειτα από τη δικαίωση – επί της ουσίας – των επιχειρηματίων που προσέφυγαν κατά του διαγωνισμού που είχε διενεργηθεί από την Επιτροπή του άρθρου 152.

Ακολούθησε συζήτηση για τα έργα στην οδό Κυδωνίας, τη χωροθέτηση της φετινής έκθεσης “Αγροτικός Αύγουστος” κ.α

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα της Πέμπτης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.