Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών

Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση έγινε στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου το βράδυ της Κυριακής.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, η Μουσική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού (Φιλική συμμετοχή – τραγούδι: Ελευθερία Κοκοτσάκη και Ελένη Βαβουδάκη), και η Στρατιωτική Μουσική της 5η ΤΑΞΠΖ (V Μεραρχία Κρητών) (Φιλική συμμετοχή – τραγούδι: Δέσποινα Δρακάκη και Μιχάλης Μανουσέλης).
Στο χορό η ομάδα LINDY HOP CHANIA με τους χοροδιδασκάλους Βασιλική Ντουντουλάκη, Κώστα Κοκολάκη καθώς και τις χορεύτριες Ελπίδα Δούκα, Μαρία Λατινάκη και τον χορευτή Δημοσθένη Καβρουλάκη της σχολής χορού JAZZ TRAIN STUDIO, μάγεψαν τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους ικανότητες.
Ο σκοπός της εκδήλωσης επιτεύχθηκε, συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής φροντίδας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.