Μουσείο Τυπογραφείας

Σημείο πληροφόρησης

02Γράφαμε τις προάλλες για το Τζαμί του Κιουτσούκ Χασάν (Γιαλί Τζαμί) και τα εμπόδια που βάζουν κάποιοι μέσα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στην προσπάθεια των ανθρώπων της Δημοτικής Πινακοθήκης να φιλοξενούνται στο μνημείο εικαστικά γεγονότα υψηλού επιπέδου. Δράσεις και γεγονότα όπως αυτά που διοργανώνονται στην Πινακοθήκη και αρμόζει σε ένα κτήριο “βιτρίνα” για την πόλη.
Δεν είναι όμως μόνο ο πολιτισμός που βρίσκει αντιρρήσεις, είναι και ο τουρισμός. Οπως πληροφορηθήκαμε από το 2016 είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσει στο βόρειο τμήμα του κτηρίου ένα info point (σημείο ενημέρωσης) για τους επισκέπτες. Μάλιστα, είχε εξασφαλιστεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός ώστε να παρέχεται διαδραστική πληροφόρηση. Στην καρδιά της πιο τουριστικής περιοχής του Δήμου θα βοηθούσε σίγουρα μια τέτοια δομή που θα αναδείκνυε και θα ενημέρωνε για τα αξιοθέατα, τη φύση, τον πολιτισμό και τις επιλογές που έχει ένας επισκέπτης στα Χανιά και την Κρήτη.
Δυστυχώς δεν προχώρησε όμως μέχρι σήμερα αυτή η πρωτοβουλία. Γιατί;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.