Μουσείο Τυπογραφείας

Σύλληψη 55χρονου για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κατηγορείται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ένας Αγγλος 55 ετών, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία στα Χανιά. Ο συλληφθείς φέρεται ότι ασελγούσε πάνω σε δύο κορίτσια, τα οποία έχουν επίσης την Αγγλική υπηκοότητα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του έπειτα από καταγγελίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος κατοικούσε τα τελευταία χρόνια σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων μαζί με τη σύζυγό του και πέντε παιδιά.

Προ ημερών έγιναν καταγγελίες σε Κοινωνικές Υπηρεσίες για κακοποίηση παιδιών από τον συγκεκριμένο Βρετανό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 55χρονος φέρεται ότι ξυλοκοπούσε τα παιδιά και είχε προχωρήσει σε σεξουαλική κακοποίηση των δύο κοριτσιών.

Οι Κοινωνικές αυτές Υπηρεσίες ενημέρωσαν την Αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές και μετά από έκδοση σχετικού εντάλματος, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί οι Βρετανικές Αρχές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.