Μουσείο Τυπογραφείας

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα για την Μακεδονία (video)

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε 24 πόλεις σε όλη τη χώρα, τη διοργάνωση των οποίων έχει αναλάβει η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στην Πέλλα, την Έδεσσα, την Καβάλα, την Δράμα, τις Σέρρες, το Κιλκίς, το Πολύκαστρο, τον Λαγκαδά, τα Νέα Μουδανιά, την Φλώρινα, την Καστοριά, την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, την Κατερίνη, την Βέροια, τα Σιάτιστα στη Μακεδονία, καθώς και στην Λάρισα, τη Θήβα, τα Ιωάννινα, την Ρόδο, τα Χανιά, την Κέρκυρα και τη Χαλκίδα.

Βασικό αίτημα των συλλαλητηρίων είναι να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στη σύνθετη ονομασία που θα συμφωνηθεί ανάμεσα στην Αθήνα και τα Σκόπια, αλλά και να μην γίνει αναγνώριση «μακεδονικής» εθνικής ταυτότητας και γλώσσας.

ΠΕΛΛΑ

4475702

Χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην Πέλλα.   Δείτε εδώ και εδώ σε απευθείας μετάδοση το συλλαλητήριο στην Πέλλα

ΕΔΕΣΣΑ

Πλήθος κόσμου συμμετέχει στο συλλαλητήριο στην Έδεσσα.

ΚΑΒΑΛΑ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται και το συλλαλητήριο στην Καβάλα.

ΒΟΛΟΣ

syllalitrio--696x522

Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας ελληνικές σημαίες οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο στον Βόλο διαδηλώνουν για την Μακεδονία.
ΑΘΗΝΑ
Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.