Μουσείο Τυπογραφείας

Συμπλοκές στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στα Χανιά (video)

Επεισοδιακά ξεκίνησε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στα Χανιά καθώς ομάδα νεαρών – μεταξύ των οποίων άτομα με καλυμμένα πρόσωπα – βρέθηκε μπροστά στο κτήριο της αγοράς, εκεί που ήταν το σημείο συνάντησης των διαδηλωτών επιχειρώντας να αποτρέψει την προγραμματισμένη για τις 7:30 συγκέντρωση.

Ακολούθησαν στιγμές έντασης και φραστικής αντιπαράθεσης ενώ στην πλατεία της Αγοράς βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη, με την οποία ξεκίνησε τα επεισόδια η ομάδα των νεαρών.

Ακολούθησαν έντονες αποδοκιμασίες των διαδηλωτών κατά των νεαρών, ενώ ακολούθησαν συμπλοκές στο παρκάκι δίπλα από την πλατεία της Αγοράς. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και έγιναν τρεις προσαγωγές. Υπάρχουν δύο νεαροί τραυματίες και ένας αστυνομικός.

Στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς παραμένουν δεκάδες πολίτες κρατώντας ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.

Αντίστοιχα συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σε ακόμα 22 πόλεις της Ελλάδας.

2 Σχόλια

 • [Manwlhs] ~ ~ ~ Απάντηση

  Γραφικοι γεροντες που τοσα χρονια ειχαν καλομαθει με τη δεξια και τωρα τους ενοχλει ενα ΟΝΟΜΑ!
  ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΚΟΒΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕ ΟΜΩΣ…
  ΠΡΡΡΡ ΒΟΔΙΑΑ ΠΡΡΡΡΡ

  • [Βασίλης] ~ ~ ~ Απάντηση

   Η εθνική τιμή και αξιοπρέπεια και η υπεράσπιση της ιστορίας και του πολιτισμού μας είναι πολύ παραπάνω από μερικά ψωροευρώ ρε συριζαίε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.